rnNu fås den kendte Prima Donna også i en økologisk udgave. rn
rnrnEndnu mere cremet i smagen, og naturligvis med de knasende proteinkrystaller og skønne lagrede smag, som Prima Donna er kendt for. rn
rnrnFra ostemad og snack til ostebord og madlavning – nu med økologisk Prima Donna!rn
rnrnDe fleste kender navnet Prima Donna og har smagt osten, der ikke smager som nogen anden. rnrn
rnrnPrima Donna har sin helt egen smag med noter fra både gouda og parmesan.
rnrnKendetegnende er også de lækre knasende proteinkrystaller, som opstår under lagringen.
rnrnPrima Donna er en smagsoplevelse, du aldrig glemmer!
Blå Prima Donna er lagret i kortest tid – og er derfor den mest milde og cremede variant
Rød Prima Donna. Klassikeren, der er lagret i mindst 9 måneder og har krystaller og personlighed
Sort Prima Donna er lagret i mindst 12 måneder – og er den mest karakterfulde af dem alle
hoi
blauw
rood
vierde
rnNyd Prima Donna som snack, som del af en ostetallerken eller brug den i madlavning. rn
rnrnDrys fx flager i en salat eller på en færdigbagt pizza eller riv osten over en portion rygende varm pasta.rn
rnrnFind inspiration i opskrifterne nedenunder.rn
Serveret med sprøde brød med chilistegte rejer
Til picnic eller en let frokost
Nyd med en fyldig salat og lidt brød eller som tilbehør til fjerkræ eller fisk
Servér fx med en fennikel-råkostsalat
Til dagene med ‘suppevejr’ – og alle de andre dage
Sprøde knækbrød – perfekt selskab til din favorit Prima Donna
Dejligt indslag på brunchbordet eller som en anderledes frokostservering
Prima Donna fuldender en risotto med sin lagrede umami-smag
Kan både serveres som selvstændig ret eller tilbehør
Servér som tilbehør til lidt af hvert – stegt gris, kalvekød eller fjerkræ.